BEMUTATKOZÁS

Kulman Miki Mikeboy

A történet nyolc éves koromban kezdõdött, mikor is elõször ültem motoron, majd szépen lassan, egyre nagyobb és komolyabb gépekkel mentem.

2001-ben vettem meg az elsõ nagymotort. Az alapok elsajátítása után, mint stuntrider, 2003 óta motorozom.

Elõször egy 97-es 750-es GSX-R-el kezdtem pályafutásomat. Akkor raktam össze, le volt fényezve, minden idom csillogott, amikor elkezdõdött ez az õrület, gondoltam ki kellene ezt próbálni. Ricsi barátom gyakorlásait figyelve, néhányszor kimentem megnézni mit csinál. Néha elkértem tõle a mocit és próbálgattam milyen is ez a dolog. Egyre jobban megtetszett és a trükkök is elég gyorsan jöttek, így valamivel késõbb eladtam a motorom, vettem egy új motort, átépítettem és elkezdtem gõzerõvel gyakorolni, aminek eredményeképp nagyon rövid idõ alatt sikerült elsajátítanom rengeteg trükköt, és azokat tökéletesíteni.

2004-ben úgy gondoltam, hogy megmérettetem magam. Abban az évben minden versenyen negyedik lettem.

2005-ben voltak a jobb helyezéseim, mint a VB ötödik hely és a kunmadarasi elsõ hely.

Az ezt követő években is javarészt az élmezõnyben végeztem, a 2010-es évet összetett III. helyezettként zártam.

2014-ben motor típust váltottam, a tél a moci átépítésével és összerakásával telt, a tavasz pedig már a tesztelésével. Most haverkodom az új vassal. :-)

Számos sikeres és emlékezetes bemutatóval és streetfighter show-val a hátam mögött még mindig nagyon élvezem ezt a sportot és remélem tehetem ezt még nagyon sokáig!

Site by